Vihantaviljasta säilörehua - Nissinen, Oiva (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Yksivuotiset vihantarehukasvit ovat parhaimmillaan kesäkauden lisärehuna. Vihantaviljoista saa tehtyä myös säilörehua, jos tuntee kasvit, lannoittaa riittävästi ja korjaa sopivaan aikaan. Nopeasti korsiintuvilla ohralla ja kauralla on tingittävä sadon määrästä laadun hyväksi.
Keywords: Ka; säilörehu; rehukasvit; nurmirehut; rehuvilja; viljakasvit; sadonkorjuu; kustannukset