Luonnonmetsien puuston tilarakenteen kehitys - Aakala, Tuomas (Luonnonvarakeskus, 2016)
Seloste artikkelista: Kreutz, Andreas, Aakala, Tuomas, Grenfell, Russell, Kuuluvainen, Timo (2015). Spatial tree community structure in three stands across a forest succession gradient in northern boreal Fennoscandia. Silva Fennica vol. 49 no. 2. article id 1279. http://dx.doi.org/10.14214/sf.1279
Tutkimusseloste