Traktori- ja autohakkurin tuottavuus ja puun varastointiajan vaikutus mäntyrunkopuuhakkeen ominaisuuksiin - Laitila, Juha; Routa, Johanna (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Laitila, J. & Routa, J. (2015). Performance of two size class professional chippers and the impact of storage time on Scots pine (Pinus sylvestris) stem wood chips characteristics. Silva Fennica vol. 49 no. 5 Article id 1382.
Tutkimusseloste
Keywords: varastointi; hake; tuottavuus; hakkurit