Eteläiset lehtikuusilajit hyötyvät lyhytpäiväkäsittelystä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus artikkelista: Kyösti Konttinen. 1999. Lyhytpäiväkäsittely lehtikuusten taimien kasvatuksessa. Metsätieteen aikakauskirja 1/1999:65-77
Julkaisusatoa