Rikkakasvit kuriin ruiskylvöä myöhentämällä - Jalli, Heikki; Salonen, Jukka (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Rukiin kylvön viivästyttäminen vähentää syksyllä taimettuvien rikkakasvien määrää. Eri rikkakasvilajit selviävät talvesta eri tavoin. Saunakukan määrä keväällä on tärkein kemiallisen torjunnan peruste.
Keywords: Ka; viljakasvit; ruis; kasvinsuojelu; tuhoeläimet; rikkakasvit; kylvö; kylvöaika; kasvitaudit; kahukärpänen; saunakukka; pihatähtimö; punapeippi; orvokit; sää; viljelytekniikka