Eläinten hyvinvointia markkinalähtöisesti - Niemi, Jarkko (Into Seinäjoki, 2021)
Makupaloja Luonnonvarakeskuksen tutkimus- ja kehittämistyöstä - Miten tuottajat ja yritykset voivat hyödyntää Luonnonvarakeskuksen palveluita?
Keywords: eläinten hyvinvointi