Väliraportti pohjavesien torjunta-ainepitoisuuksien kartoituksesta Etelä-Suomessa (julkaisuesittely: Gustafsson, J. (toim.). 2004. Torjunta-aineiden esiintyminen pohjavedessä. Suomen Ympäristökeskuksen moniste 299. 64 s.) - Juntunen, Marja-Liisa (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Selostus julkaisusta: Gussafssn J. (toim.). 2004. Torjunta-aineiden esiintyminen pohjavedessä. Suomen ympäristökeskuksen moniste 299. 64 s.
Keywords: pohjavesi; torjunta-aineet