Valo – uusi keino taimien kasvunhallintaan - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus julkaisusta: Konttinen, Kyösti, Luoranen, Jaana ja Rikala, Risto. 2000. Metsäpuiden kasvun ja karaistumisen hallinta lyhytpäivä- ja valokäsittelyillä. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 774.
Julkaisusatoa