Ohravalikoima täydentyi viidellä lajikkeella - Vuorinen, Martti; Kontturi, Markku (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Lajikelistan 29 ohralajikkeesta yli puolet on kaksitahoisia. Niistä myöhäisimmät menestyvät vain kahdella eteläisimmällä vyöhykkeellä. Nämä lajikkeet tuleentuvat noin kaksi viikkoa myöhemmin kuin aikaisimmat monitahoiset Arra, Artturi ja Rolfi.
Keywords: Ka; viralliset lajikekokeet; ohra; lajikkeet; lajikekokeet; sato