Sosiokulttuurisen kestävyyden mittaaminen metsien monimuotoisuuden yhteistoimintaverkostoissa - Rantala, Mirja; Hujala, Teppo; Kurttila, Mikko (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Rantala, M., Hujala, T. & Kurttila, M. 2012. Measuring and monitoring socio-cultural sustainability in the action of forest biodiversity cooperation networks. Silva Fennica 46(3): 441–459.
Tutkimusseloste
Keywords: METSO-ohjelma; mittarit; sosiokulttuurinen kestävyys; yhteistoimintaverkostot