Onnistuuko maissisäilörehu Keski-Suomessa - Huuskonen, Arto; Saarinen, Essi; Niskanen, Markku; Suomela, Raija; Virkajärvi, Perttu (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Maissisäilörehu sopii ainoaksi karkearehuksi emolehmille ja kasvaville lihanaudoille. Rehun määrä ja laatu voivat vaihdella paljon vuosittain. MTT:n kokeiden perusteella runsas maissisato käyttää typpilannoitusta tehokkaasti.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; rehuarvot; rehut; maissi; rehumaissi; säilörehu