Kasvihuonetutkimuksen pääpaikka on Piikkiö - Lehtonen, Satu (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen puutarhatuotannon keskuspaikka on Piikkiössä Turun lähellä. Vanhojen rakennusten, kauniin puutarhan ja merinäköalan yhdistelmä tarjoaa tutkijoille harvinaisen viihtyisän työympäristön.
Keywords: Pu; tutkimus; puutarhatuotanto; koetoiminta; kasvihuonetuotanto