Sekaestimoinnin hyödyntäminen kahden inventointialueen laserkeilainaineistojen yhdistämisessä - Suvanto, Aki; Maltamo, Matti (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Suvanto, A. & Maltamo, M. 2010. Using mixed estimation for combining airborne laser scanning data in two different forest areas. Silva Fennica 44(1): 91–107.
Tutkimusseloste