Historialliset puistot uuteen kukoistukseen - Hartikainen, Merja; Heinonen, Maarit; Juhanoja, Sirkka; Tuhkanen, Eeva-Maria; Veteläinen, Merja (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Suomessa ja Virossa on lukuisia vanhoja kartanoiden, linnojen ja kaupunkien puistoja, joiden alkuperäisilme on vaarassa kadota hoidon puutteessa. Syksyllä 2009 alkaneessa Devepark-hankkeessa paneudutaan historiallisten puistojen kestävän hoidon kehittämiseen ja matkailun edistämiseen.
Keywords: Ma; Ta; Ka; Suomi; Viro; puistot; puutarhakasvit; maatiaislajikkeet; matkailu