Vältä kokoviljasäilörehun pyöröpaalausta - Joki-Tokola, Erkki; Huttu, Sami (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Kokoviljasäilörehun pyöröpaalaus aiheuttaa niin suuren jyvähävikin, että sadon korjaamiseen kannattaa käyttää muita menetelmiä. Näin pyöröpaalauksen työteknisistä eduista huolimatta. Kokoviljasäilörehu voidaan periaatteessa korjata samoilla korjuukoneilla kuin nurmisäilörehu, mutta korjuun seurauksena voi kuitenkin syntyä suuria jyvähävikkejä.
Keywords: Ka; rehut; kokoviljarehut; sadonkorjuu; säilörehut; paalaus; varisemistappiot