Koivukulttuurin käsikirja - Viherä-Aarnio, Anneli (Luonnonvarakeskus, 2015)
Kirja: Seija A. Niemi. Koivu – Suomen kansallispuu. Minerva Kustannus. 244 s.
Kirja-arvostelu
Keywords: Muut aihealueet; koivut; puunkäyttö; Betula; kansanperinne; taidehistoria