Englanninraiheinää ja koiranheinää viljellään vähän - Niskanen, Markku; Virkajärvi, Perttu (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Englanninraiheinän viljelyä rajoittaa Suomessa huono talvenkestävyys. Siemenen heikon saatavuuden vuoksi myös koiranheinän viljely on meillä vähäistä.
Keywords: Ka; koetoiminta; lajikekokeet; lajikkeet; raiheinät; säilörehunurmet; viljely; sato; vertailu