Metsänkasvattajien ja viherrakentajien tietopankki - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Selostus julkaisusta: Silander Veikko, Lehtonen Jukka & Nikkanen Teijo. 2000. Ulkomaisten havupuulajien menestyminen Etelä-Suomessa. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 787.
Julkaisusatoa