Poikkileikkausmassaan perustuva uusi menetelmä maapuiden inventointiin - Larjavaara, Markku (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista: Larjavaara, M. & Muller-Landau, H.C. 2011. Cross-section mass: an improved basis for woody debris necromass inventory. Silva Fennica 45(2): 291–298.
Tutkimusseloste