Opas vastaa maatilayrityksen ympäristökysymyksiin - Kurppa, Sirpa (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
ProAgrian uusi ympäristöopas pohtii ympäristökysymyksiä maatilayritysten näkökulmasta. Opas kuvaa pääasiassa yrityksen sisäisten ja ulkoisten ympäristövaikutusten hallintaa, mutta jonkin verran ympäristövaikutuksia tarkastellaan myös tuote- ja palveluketjun kannalta.
Keywords: Ys; maatilat; yritykset; oppaat; ympäristö; neuvonta