Mättäissä sopivat olot kuusen taimien mykorritsan muodostumiselle - Heiskanen, Juha (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Pennanen,Taina, Heiskanen, Juha & Korkama, Tiina. 2005. Dynamics of ectomycorrhizal fungi and growth of Norway spruce seedlings after planting on a mounded forest clearcut. Forest Ecology and Management 213: 243-252.
Julkaisusatoa
Keywords: ektomykorritsat; kuusen taimet; mätästys