Peltovalvatti hallintaan mekaanisin menetelmin - Salonen, Jukka; Lötjönen, Timo (Luonnonvarakeskus, 2023)
Tietokortti sisältää ohjeita peltovalvatin hallintaan mekaanisin menetelmin. Tietokortissa on linkki animaatiovideoon, joka havainnollistaa peltovalvatin kasvua ja hallintakeinoja. Kortin asiasisältö perustuu Luken käynnissä olevien ja jo päättyneiden tutkimushankkeiden tuloksiin.
Keywords: rikkakasvit; kasvinsuojelu; luonnonmukainen viljely