Resurssipohjainen teoria ja puutuoteteollisuuden liiketalous: aikaisempia tutkimustuloksia ja tulevaisuuden näkymiä - Lähtinen, Katja (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Lähtinen, K. 2007. Linking resourcebased view with business economics of woodworking industry: earlier findings and future insights. Silva Fennica 41(1): 149–165.
Tutkimusseloste
Keywords: liiketaloudellinen tutkimus; puutuoteteollisuus; resurssipohjainen teoria