Ksylanaasi parantaa munitusrehun energia-arvoa - Valkonen, Eija; Tuunainen, Petra; Valaja, Jarmo (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Viljojen sisältämät ravintokuidut ovat ihmiselle hyväksi, mutta siipikarjalle ne saattavat aiheuttaa ruuansulatusongelmia. Ruuansulatuksen apuna voidaan käyttää rehuentsyymeitä kuten ksylanaasia.
Keywords: Ko; siipikarja; rehut; viljat; entsyymit; ravintokuidut