Onko metsänomistajilla erilaiset arvot? Schwartzin arvoteorian sovellus - Karppinen, Heimo; Korhonen, Mika (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste artikkelista: Heimo Karppinen & Mika Korhonen. 2013. Do forest owners share the public’s values? An application of Schwartz’s value theory. Silva Fennica 47(1) article 894.
Tutkimusseloste
Keywords: Schwartzin arvoteoria; metsänomistajat; väestö