Maatalousyrittäjistä neljännes haluaisi jakaa ympäristötietoa eteenpäin - Timonen, Karetta (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Lähes neljännes maatalousyrittäjistä olisi halukkaita jakamaan tietoa tuotteidensa ympäristövaikutuksista. Kiinnostuneimpia ovat luomutuottajat ja automaattisen tiedonsiirron hallitsevat tilat.
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; tiedonhallinta; ympäristövaikutukset; elintarviketuotanto