Tieto tuottamaan -oppailla tiedot ja osaaminen nopeasti ajantasalle - Anttila, Suvi (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Tieto tuottamaan -oppaat ovat parin vuosikymmenen ajan tarjonneet uusia tutkimustuloksia ja ajankohtaisia ammattiasioita käytännönläheisesti ja edullisesti viljelijöiden ja muiden maaseutuyrittäjien sekä oppilaitosten tarpeisiin. Oppaat syntyvät Maaseutukeskusten Liiton ja Maatalouden tutkimuskeskuksen tiiviistä yhteistyöstä. Oppaiden huimat painosmäärät kertovat osaltaan niiden saavuttamasta suosiosta.
Keywords: Ma; oppaat