Uutta potkua metsänhoitopalveluun - Helenius, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Selostus julkaisusta: Tehokkaan toimintakonseptin kehittäminen metsähoitopalveluun. Metlan työraportteja 23.
Julkaisusatoa
Keywords: metsänhoitoyhdistykset; palvelutoiminta