Riittääkö treoniini - onko lihasikojen rehun nykyinen treoniinisuositus riittävä? - Siljander-Rasi, Hilkka (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1997)
Sikatalouden tutkimusasemalla selvitettiin lihasikojen treoniiniruokintaa kasvatuskokeessa. Tulosten mukaan treoniinin nostamisesta yli nykyisen suosituksen ei ollut hyötyä lihasioille.
Keywords: Ko; treoniini; sika; lihasika; aminohapot