Alhainen maan lämpötila rajoittaa rauduskoivun kasvua - Aphalo, Pedro; Lahti, Markku; Lehto, Tarja; Repo, Tapani; Rummukainen, Aino; Mannerkoski, Hannu; Finér, Leena (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Aphalo, P.J., Lahti, M., Lehto, T., Repo, T., Rummukainen, A., Mannerkoski, H. & Finér, L. 2006.Responses of silver birch saplings to low soil temperature. Silva Fennica 40(3): 429–442
Tutkimusseloste
Keywords: maan lämpötila; pakkaskestävyys; rauduskoivun kasvu