Väkirehun lisäys saa lehmät lypsämään kesällä - Sairanen, Auvo (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Laitumen kasvu vaihtelee huomattavasti kesän mittaan. Sääolosuhteista johtuvaa vaihtelua voidaan helpoimmin tasata väkirehulla. Väkirehuruokinnan määrä riippuu tavoitellusta keskituotoksesta. Lypsykauden vaiheen tai laitumen laadun vaihtelun merkitys ei ole niin suuri.
Keywords: Ko; lehmät; ruokinta; laitumet; väkirehut; maitotuotos; kannattavuus