Nurmen korjuuaikatiedotus uudistui - Artturi aloitti työnsä - Rinne, Marketta (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Artturi-korjuuaikatiedotus avusti nurmirehun tekijöitä viime kesänä nurmen kasvumalliin perustuvalla D-arvoennusteella. Kokemukset olivat hyviä, joten toiminta jatkuu kuluvana kesänä entisestään tarkentuneen mallin avulla. Uutuutena heinänurmien rinnalla esitetään oma ennuste myös puna-apilalle.
Keywords: Ka; Artturi-korjuuaikatiedotus; korjuuaikapalvelu; nurmet; kasvumallit; sulavuus; sato; laatu; korjuuajankohta