Uusia malleja tulevaisuuden metsän kasvun ennustamiseen - Härkönen, Sanna (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste väitöskirjasta: Härkönen, S. 2012. Estimating forest growth and carbon balance based on climatesensitive forest growth model and remote sensing data. Dissertationes Forestales 138. 56 s
Väitöskirjaseloste