Uudet sarjat - tutut aiheet nyt sekä kansissa että verkossa : MTT remontoi julkaisusarjansa - Salo, Riitta (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
MTT:n (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) tutkimustulosten saatavuus paranee, kun tulokset löytyvät jatkossa kätevästi kahdesta uudesta julkaisusarjasta niin painettuna kuin sähköisenäkin. Uudet sarjat ovat nimeltään Maa- ja elintarviketalous ja MTT:n selvityksiä, ja ne pyörähtävät käyntiin vuoden alussa. Uudistuksen tavoitteena on luoda MTT:hen yhtenäiset julkaisusarjat, sillä aiemmin tutkimustietoa julkaistiin peräti kymmenessä erillisessä sarjassa, minkä lisäksi ilmestyi runsaasti irrallista julkaisumateriaalia. Uusien sarjojen myötä joukko vanhoja jää historiaan, kun MTTL:n julkaisuja, tutkimuksia ja selvityksiä, MTT:n julkaisuja. Sarjat A ja B sekä Vakolan julkaisusarjat lakkaavat ilmestymästä. Sarjoissa ilmestyneitä raportteja on silti edelleen saatavissa MTT:stä.
Keywords: Yl; julkaisut; tutkimus; internet