Taimien toimitusketjun optimointi suomalaisessa taimiyhtiössä - Rantala, Juho (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Rantala J. 2004. Optimizing the supply chain strategy of a multi-unit Finnish nursery company. Silva Fennica 38(2): 203–215.
Tutkimusseloste
Keywords: optimointi; taimiyhtiö; toimitusketjun hallinta