Syysvehnät Gunbo ja Urho menestyvät - Salo, Yrjö; Erlund, Patrik (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Hyvä syysvehnälajike kestää talvea ja tauteja sekä on satoisa. Syysvehnää viljellään eniten Varsinais-Suomessa. Vehnäsato käytetään leivontaan, mutta myös rehuksi käyttö on mahdollista.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; vehnä; syysvehnä; viljakasvit; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys