Yleisen pintakasvillisuuslajiston hiilensidonta on ennustettavissa ympäristötekijöiden avulla - Kulmala, Liisa (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste väitöskirjasta: Kulmala, L. 2011. Photosynthesis of ground vegetation in boreal Scots pine forests. Dissertationes Forestales 132.
Väitöskirjaseloste