Tuure ja Haukila täydentävät timoteivalikoimaa - Niskanen, Markku; Niemeläinen, Oiva; Korhonen, Jari (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Borealin jalostama Tuure on mielenkiintoinen timoteiuutuus. Se tuottaa lajikkeista eniten satoa kakkos- ja kolmosvyöhykkeellä. Myös jälkikasvukyky on erinomainen. Haukila puolestaan on satoisa ensimmäisellä vyöhykkeellä ja talvehtii hyvin pohjoisessakin.
Keywords: Ka; Ta; viralliset lajikekokeet; lajikekokeet; koetoiminta; heinäkasvit; nurmiheinät; timotei; sato; lajikkeet; ominaisuudet; vertailu; viljelyvarmuus; talvenkestävyys; kasvinsuojelu