Ruokonadasta ja koiranheinästä kasvaa pitkäkestoinen nurmi - Niemeläinen, Oiva; Nykänen-Kurki, Päivi; Tontti, Tiina (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Ruokonata ja koiranheinä olivat selkeästi timoteita satoisampia kolme- ja neljä kertaa kasvukaudessa niitetyissä, pitkäikäisissä nurmissa. Tämä havaittiin MTT:n kokeissa, jotka tehtiin Mikkelissä ja Jokioisilla. Kahdesti niitettäessä lajien väliset satoisuuserot olivat pienet.
Keywords: Ka; nurmiviljely; nurmet; nurmiheinät; heinänurmet; säilörehunurmet; laitumet; sato; märehtijät; nadat; ruokonata; nurminata; timotei; raiheinät; koiranheinä; englanninraiheinä; vertailu