Taimien ravinnetankkaus ei lisää tukkimiehentäin syöntiä - kääntömätästys vähentää tukkimiehentäintuhoja - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus artikkelista: Wallertz, K. & Petersson, M. 2011. Pine weevil damage to Norway spruce seedlings: effects of nutrient-loading, soil inversion and physical protection during seedling establishment. Agricultural and Forest Entomology. Doi: 10.111/j.1461-9563.2011.00536.x
Julkaisusatoa
Keywords: kääntömätästys; ravinnetankkaus; tukkimiehentäi