Perunan haitta-aineita valjastetaan tauteja vastaan - Vuorela, Heikki (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Hylkiöistä hyötykäyttöön, erikoistutkija Veli-Matti Rokka kuvaa tutkimuskohdettaan. Tavoitteena on valjastaa perunan haitallisia aineita tauteja vastaan. Toiveissa on löytää apua jopa syövän hoitoon.
Keywords: Ka; peruna; myrkylliset aineet; toksiinit; glykoalkaloidit; terveysvaikutukset; lääkkeet; lääkeaineet; syöpä; puhdistusaineet; salmonella; perunarutto; kasvitaudit; torjunta-aineet