Puun sisäisen makrorakenteen mikroaaltotekninen analysointi - Eskelinen, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Seloste artikkelista: Eskelinen, P. & Eskelinen, H. 2000. A K-band microwave measuring system for the analysis of tree stems. Silva Fennica 34(1): 37–45.
Tutkimusseloste