Maustefenkolin lehdistä saadaan anisaromia - Moilanen, Tarja; Hoppula, Kalle; Heikkinen, Pekka; Kajalo, Markku (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
MTT Sotkamossa selvitettiin vuonna 2003 mahdollisuutta tuottaa maustefenkolin lehdistä anisaromia sisältävää öljyä. Tuotanto onnistui, mutta kansainvälisiä laatuvaatimuksia ei aivan onnistuttu täyttämään.
Keywords: Ka; fenkoli; mausteet; maustekasvit; haihtuvat öljyt; anis; viljely; sadonkorjuu; rikkakasvit; laatu