Herne-kauraseos säilyy murskeena - Jaakkola, Seija; Saarisalo, Eeva; Vanhatalo, Aila; Valaja, Jarmo (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Viljan varastointi onnistuu hyvin murskesäilöttynä. Murskeviljan säilyminen perustuu happamuuteen ja hapettomuuteen, kuten nurmisäilörehunkin. Myös herneelle ja herne-viljaseokselle murskesäilöntä on varteenotettava varastointivaihtoehto.
Keywords: Ka; palkokasvit; herne; vilja; kaura; seokset; murskesäilöntä; rehunsäilöntä; varastointi; sadonkorjuu; valkuaisaineet; ruokinta; rehut; kotimaiset rehut; typensidonta; tuotanto; omavaraisuus; kestävä kehitys