Nadasta kannattaa tuottaa siementä ja rehua - Niemeläinen, Oiva; Niskanen, Markku (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Natojen on virittäydyttävä syksyllä seuraavan kesän kukintaan. Virittäytymisen epäonnistuminen voi johtaa vähäiseen röyhyjen ja siementen muodostukseen, vaikka vihermassaa muodostuu runsaasti. Nadoilla kannattaakin vuorotella siemen- ja rehutuotantoa.
Keywords: Ka; nurmikasvit; nurmet; nadat; nurmiheinät; nurminata; ruokonata; siemensato; rehut; kukinta; siemen