Karita on yhä suosituin herne - Laine, Antti; Kujala, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Karitan suosio viljellyimpänä hernelajikkeena on pitänyt pintansa jo useiden vuosien ajan. Huldan viljelylaajuus nousi viime vuonna yhtä selväksi kakkoseksi.
Keywords: Ka; lajikkeet; herne; lakoutuminen; valkuaispitoisuus