Kuusen siementen liotuslajittelu vaikuttaa paakkutaimien laatuun ja kokoon - Himanen, Katri; Nygren, Markku (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Himanen K., Nygren M. (2015). Seed soak-sorting prior to sowing affects the size and quality of 1.5-year-old containerized Picea abies seedlings. Silva Fennica 49(3), article id 1056.
Tutkimusseloste
Keywords: Muut aihealueet; kuusi; siemen; taimitarhat