Tukkimiehentäin ravintokäyttäytyminen puuvartisilla ja ei-puuvartisilla isäntäkasveilla - Viiri, Heli (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Månsson, P.E. Schlyter, F. 2004. Hylobius pine weevils adult host selection and antifeedants: feeding behaviour on host and non-host woody scandinavian plants. Agricultural and Forest Entomology 6: 165-171.
Julkaisusatoa