Reipasta menoa raskaudenkin aikana - Kallioniemi, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Naisturva-hankkeessa, eli MYEL-vakuutettujen naisten työturvallisuushankkeessa, keskusteltiin maitotiloilla työskentelevien naisten kanssa työturvallisuudesta ja raskausajan sujumisesta. Naiset kertoivat, että pääsääntöisesti raskausajasta oli selvitty, kunhan töitä vähän järjesteltiin uudelleen. Tässä jutussa haastateltujen etunimet on muutettu.
Keywords: Ma; raskaus; hyvinvointi; maataloustyö; työturvallisuus