Pituuskasvun mallitus nuorissa kuusentaimikoissa Etelä-Suomessa - Saksa, Timo; Heiskanen, Juha; Miina, Jari; Tuomola, Jaakko; Kolström, Taneli (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Saksa, T., Heiskanen, J., Miina, J., Tuomola, J. & Kolström, T. 2005. Multilevel modelling of height growth in young Norway spruce plantations in southern Finland. Silva Fennica 39(1): 143–153.
Tutkimusseloste
Keywords: Etelä-Suomi; mallitus; nuoret kuusentaimikot; pituuskasvu